Szekeres Viktor

Alakul a Marveles Ironheart-tévésorozat

Nemsokára kezdődhet az Ironheart forgatása.

A Marvel Studios 2020. decemberében jelentette be, hogy a sok élőszereplős sorozatterve közül az egyik az Ironheart lesz, mely a feltaláló zseniről, Riri Williams karakteréről szól, akit Dominique Thorne alakít - őt először a moziban láthatunk majd, a Black Panther: Wakanda Foreverben. Ugyebár Williams alkotja a legfejlettebb testpáncélokat a Tony Stark által készített Iron Man-öltözetek óta.

A sorozatról sokáig csak annyit lehetett tudni, hogy a Marvel-profinak számító Chad Hodge lesz a készítője, de az elmúlt hetekben elkezdtek szállingózni a hírek, miszerint többek között Sam Bailey és Angela Barnes fogja rendezni az epizódokat, illetve az, hogy Lyric Ross és Anthony Ramos is a főszereplők között lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    ráadásul még ebben sem túl eredeti, mert ugye volt már egy minden ősnél zsenibb "wokandai", a shuri...
  • inkvisitor #2
    Eléggé erőltetett ez a tinizseni afrikaner őslakos történet.
    Minden felépített előzménynélkül egyszerűen kijelentik, hogy zsenibb az összes idősebb karakternél, akik megalapozták a renoméjukat és leveri őket. Miért? Csak mert.
  • Ender Wiggin #1
    riri karaktertörténete inkább egy szupergonoszé, mint szuperhősé... biztos sikeres lesz, mint minden marvel fos az utóbbi 3 évben... képregényként hány füzetet ért meg? 12-t? LoL.