Szekeres Viktor

Végre folytatódik a Magnum

Végre mi is láthatjuk az Magnum új szezonját.

Az RTL Klub közleménye szerint újabb kalandokkal tér vissza nemsokára a csatorna képernyőjére a megújult Magnum. A magánnyomozót a negyedik évadban is Hawaii szigetén várják az újabb bűnesetek. Az évad érdekessége, hogy egyben az utolsó is lesz, hiszen a széria pár hete váratlanul megszüntetésre került, de már dolgoznak a megmentésén.

Egy másik szériát is folytat a legnézettebb hazai kereskedelmi csatorna. Június közepétől második szezonja kezdődik el az ukrán miniszterelnök, Vologyimir Zelenszkij főszereplésével készült A nép szolgája című komédiának. Ez az előző évaddal ellentétben már nem lesz magyar premier, ugyanis pár hete a 2. és a 3. évad a Netfixen is elérhetővé vált magyarul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • cateran #7
  Marmint az 1. 5 perc vegen? A hivatalos plot:
  "Thomas Sullivan Magnum IV is a private investigator played by Tom Selleck. He lives in the guest house of a 200-acre (81 ha) beachfront estate called Robin's Nest, in Hawaii, at the invitation of its owner, Robin Masters, an unseen character, the celebrated author of several dozen lurid novels. Magnum has free use of the guest house and the car, a Ferrari 308 GTS Quattrovalvole, but as a humorous aside in various episodes, often has to bargain with Higgins for use of estate amenities such as the tennis courts, wine cellar and expensive cameras." Ez az 1988-as plotja...

  A 2018-ase:"As in the original series, the reboot follows Thomas Magnum, a former Navy SEAL turned private investigator who occupies the guest house on Robin's Nest, the Hawaiian estate owned by famous author Robin Masters. "

  Mennyire kell nem odafigyelni, hogy a "vegen" tunjenek ezek fel?
  Utoljára szerkesztette: cateran, 2022.06.06. 23:40:54
 • wraithLord #6
  A végén... :D
 • tigeroo #5
  Az eredeti is faszság volt. A végén asszem kiderült hogy az egész hely ahol lakott meg a Ferrari is csak valami gazdag fazoné volt.
 • kalapos01 #3
  ennyire nem tetszett? mentség, hogy az eredeti is gagyi szar volt, szóval nem tudtak csodát tenni a jelek szerint. (ezt nem láttam.)
 • quatlander #2
  "Június közepétől második szezonja kezdődik el az ukrán miniszterelnök, Vologyimir Zelenszkij főszereplésével készült A nép szolgája című komédiának"

  Ha jó, ha nem jó?