Szekeres Viktor

A Top Gun 2 itthon Batmant is lepipálta

Nálunk is erősen kezdett az új Top Gun.

Ahogy arra számítani lehetett, Magyarországon is nagyon sok embert érdekelt a Top Gun: Maverick, a film konkrétan az év harmadik legnézettebb premierje volt idehaza, hiszen csupán a Doctor Strange az őrület multiverzumában 159 ezer nézője, valamint a Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai 107 ezer nézője tudta lepipálni a 83 647-es startját a filmnek, mely nézőszámba egyébként a szerdai elővetítésekre befizető 5 ezer néző is benne van.

Ha csak a csütörtök és vasárnap közötti adatokat nézzük, akkor a film a Filmforgalmazók Egyesülete becslései alapján nagyjából az Uncharted szintjén nyitott, de a The Batman 74 ezer nézőjét túlszárnyalta, ami ugye inverze az amerikai eredménynek, hiszen ott a képregényfilm győzedelmeskedett a hétvégi bevételek alapján. Más újdonság nem is nagyon került hétvégén mozikba, csak a jól sikerült és sokkal jobb sorsra érdemes Zanox – Kockázatok és mellékhatások. A magyar időutazós film, amit majd sokan pár hónap múlva fognak felfedezni, a 10. helyet szerezte meg a toplistán 3 786 nézővel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • RicSee87 #4
  Óriási szöveg, nagyon igazad van! :D
 • kalapos01 #3
  A kommentjét úgy kell olvasni, hogy "Én ott voltam az első napon."

  Igazából ez amolyan "mai generációs" dolog, a konstans érzékenykedés, nyafogás, amikor az ember zokon veszi, hogy nem tetszik neki egy film, akkor elkezd táblával körbeugrálni, hogy "De rossz film". Régen az ember csak lenyelte a békát. Meg ma is, egy bizonyos kor fölött nem reklámozza az ember, hogy bepalizták.

  Ennél már csak egy valami rosszabb: amikor az illető még vissza is néz, hogy lássa azt, hogy észrevették, illetve lereagálták-e azt, hogy úgy érzi, hogy fontos leírnia a szívfájdalmát. (Mert az legalább respektálható valamennyire, aki a besírás után vissza sem néz a kommentjére.)
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2022.05.31. 12:38:19
 • RicSee87 #2
  Elég keményen becsípődött ez a moziélmény neked, ha minden egyes cikk alá oda kell böffentened, hogy milyen rossz volt... :D
 • Kelta #1
  Pedig milyen rossz film..