Szekeres Viktor

Star Wars: Andor: itt az első előzetes

Egymás után jönnek a Star Wars-sorozatok.

Sosem volt még ilyen jó Csillagok háborúja-rajongónak lenni, hiszen ma indult el sok országban az Obi-Wan Kenobi, és a Disney+ bejelentette, hogy a következő élőszereplős széria, az Andor premierje augusztus 31-én kerül fel a platformra. És még az is kiderült, hogy a második évad forgatása már szeptemberben elkezdődik, és minden bizonnyal a harmadik szezonéra sem kell sokat várni, hiszen már azon is dolgoznak az írók.


A bejelentés mellé még a fenti teaser előzetes is érkezett, ami jellege ellenére kifejezetten hosszú lett és nagyon sok mindent megmutat a sokak által várt szériából, anélkül, hogy komolyabb történetbeli vonatkozásokat felfedne - sokakat minden bizonnyal már az a tény is fel fog dobni, hogy nem a sivatagos bolygót kell bámulniuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #1
    sokakat minden bizonnyal már az a tény is fel fog dobni, hogy nem a sivatagos bolygót kell bámulniuk.


    Ha sokakat feldob ez a tény, akkor egészségükre. Imádtam az SW univerzumot. de amit a Disney csinált vele... bhleeee. Újra és újra az a 40-60 év a Galaxis történetéből. s már semmitmondó karakterek, vagy lerágott csont az egész.

    Ami meg remek kezdeményezések voltak azokat meg elkaszálták Rebels és Resistance. hiába animációs sorozatok voltak, de szerintem sok érdekes ötlet volt bennük. A Rebels karakterei is érdekesek voltak és ráadásul, nem teljesen ember-központú volt a sorozat.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2022.05.27. 17:41:59