Szekeres Viktor

Majdnem egy tucat tévésorozatot szüntettek meg

Elég komoly vérengzést rendeztek a sorozatok között.

Az Egyesült Államokban a nagy, kereskedelmi tévéken májusban ér véget az évad, ami egyben azt is jelenti, hogy döntés születik minden futó sorozat sorsáról, és bizony ez a döntés nem feltétlenül pozitív minden esetben, vagyis jó pár széria írói és rendezői értesülnek a napokban arról, hogy elveszítették az állásukat.

A vérengzésből minden csatorna kivette a részét. Arról már beszámoltunk, hogy a CBS a Magnum PI, a Good Sam, a How We Roll és a United States of Al leállítása mellett döntött, de nem folytatódik a csatornán a B Positive sem. A FOX úgy döntött, hogy megszünteti a Pivotingot és az Our Kind of People-t, az NBC nem folytatja a The Endgame-et, a Kenant és a Mr. Mayort, az ABC a Promised Landet rekesztette be és a Queenst. És végül a CW olyan szériák halálos ítéletét mondta ki, mint az In The Dark, a Naomi, a Legacies vagy a Dynasty.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #6
    2 részt láttam belőle (2. évad talán?), de az alapján nem kár érte. Bugyuta tucatbaromság karaktertelen karakterekkel. Ha nem tudnám, hogy Magnum, azt hinném, valami dél-amerikai szappanopera.

    Lehet, hogy az eredeti Magnum sem volt sokkal magasabban ívelő, de azért az valami volt, erről még azt se lehet elmondani, csak hogy nem volt műsorszünet éppen, amikor ment.
  • lfjunior #4
    ez most komoly? ez megér egy nagy "loooooooooooool-t"
  • Zsombor99 #3
    Nem tudom, hogy miért izgatna minket Európaiakat az, hogy az USA-ban milyen sorozatoknak vetettek véget...
    Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2022.05.17. 10:58:42
  • Ender Wiggin #2
    nem hiszem, hogy van/volt a naominál alacsonyabb nézettségű sorozat (a 2019 képregényt is kukázta a kiadó 6, azaz HAT epizód után). jó, talán a disco/picard :-D
  • takysoft #1
    A Magnumot sajnálom. Szerintem egész jó volt :)