Szekeres Viktor

Nem tarolt akkorát a Doctor Strange 2, amekkorát vártak

Iszonyatosan sikeres lett a Doctor Strange folytatása.

Döbbenetesen sokan nézték a Doctor Strange az őrület multiverzumában (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) című Marvel-filmet, mely egyetlen hétvége alatt 450 millió dollár bevételt hozott Amerikában (és Kanadában, sokan ugyanis elfelejtik, hogy ezek az adatok teljes Észak-Amerikára vonatkoznak) és a világ többi részén, és minden bizonnyal a délután érkező magyar eredmények azt fogják jelezni, hogy idehaza is hatalmas volt az érdeklődés iránta.

Azonban a film, amely kapcsán azt lehetett hallani, hogy bőven 200 millió dollár fölött nyithat hazájában, végül "csak" 185 millió dollárral startolt a becslések alapján, ami minden idők 11. legjobb nyitánya. Ehhez jött még hozzá nemzetközileg 265 millió dollár úgy, hogy a második és harmadik legnagyobb piacon, Kínában és Oroszországban nem lehet tudni, hogy bemutatásra kerül-e valamikor az alkotás. Globálisan a második legerősebb piac a dél-koreai volt 30 milliós bevétellel, ezt követte a brit, valamint a mexikói 24,7 és 21,5 millió dollárral.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #3
  Iszonyat jó volt, másodjára még jobban bejött.
 • t_robert #2
  hát túl sokat nem vesztesz vele, ha nem látod.
 • Sequoyah #1
  Sorban jonnek az MCU filmek azzal a nagy durranassal, hogy kulonbozo sztarokat rajnak ossze. Ez az Avangers-nel szenzacio volt, de most mar kozhely. Aztan emeltek a tetet a multiverzummal, es csucsra ertek az otlettel a regi pokember szineszek visszahozatalaval. Innen mar nincs feljebb...

  Lehet akar milyen jo az uj film, maga az otlet mar nem olyan erdekes hogy rohanjak miatta a moziba.
  Szoval lehet meg kell elegedniuk a csak nagyon magas profittal a jovobeli filmek eseten, a vilagrekord profit helyett:)