Szekeres Viktor

A történelem során nem sok film érdekelt annyira embereket, mint a Doctor Strange 2

Nagy sikerre számíthat a Disney a DS2 esetében.

Itthon csütörtökön mutatták be a Doctor Strange in the Multiverse of Madnesst, Amerikában pénteki premiernap van, így holnap már láthatjuk az első bevételi eredményeket, de már előzetesen tudni lehet, hogy a Disney-s MCU-film hatalmas siker lesz. A kérdés csak az, hogy mekkora.

Miután 2021-ben a négy MCU-film az összes amerikai mozis bevétel 30%-áért felelt (csak 10%-kal hoztak kevesebbet, mint az idei első 4 hónap összes filmje Amerikában!), a Doctor Strange folytatása sem fog alábbhagyni a lendülettel. Miután az első rész összesen 233 millió dollár bevételt hozott hazájában és további 678 milliót Amerikán kívül, az az elvárás, hogy a második rész már 3 nap alatt legalább 200 milliót fog termelni, azaz a kilencedik film lehet, ami 200 millió dolláros hétvégét produkál, és a hatodik MCU-film, aminek sikerül ez a bravúr.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kandurex #3
    Mert jó film?
  • kalapos01 #2
    Nem ők a betegek, hanem max a nézők. A film Amerikában minden idők 9. legnagyobb bevételét hozta, szóval nem sok filmre mentek el többen már a nyitónapon, mint erre. Furcsa, hogy ilyen sok embernek muszáj azonnal látnia.
  • Yagami #1
    Ez a cím...ti teljesen betegek vagytok.