Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Stargirl-film folytatása

Ilyen lesz a Stargirl 2.

A Disney+ kiadta a Hollywood Stargirl előzetesét, ami a 2020-as Stargirl folytatása lesz, ami június harmadikán érkezik a platformra, többek között Judy Greert bevonva újonnan a szereplőgárdába. A sajátgyártású film egy young adult-könyvadaptáció (Jerry Spinelli írta), amolyan modern felnövés történet. Az első epizódot Julia Hart rendezte Grace VanderWaal, Graham Verchere és Giancarlo Esposito főszereplésével.


Az itthon is megjelent könyv fülszövege a következő: "Egy nap új lány érkezik a 16 éves Leo iskolájába, aki mindenkit elképeszt különös viselkedésével.
Lehetetlen ruhákat hord, a menzán a békésen abrakoló diákság legnagyobb megrökönyödésére se szó, se beszéd felpattan, és gitárkíséret mellett dalolva táncra perdül, kedvenc háziállata egy patkány, amelyet mindenhová magával hurcol, Stargirlnek nevezi magát, pedig nem is ez a valódi neve, és mindennap azzal borzolja a kedélyeket, hogy az aznapi születésnapost ebéd közben az egész iskola szeme láttára dallal és zeneszóval felköszönti. Nem csoda, hogy hamarosan kivívja mindenki ellenszenvét.
Ez azonban egy csapásra megváltozik, amikor lelkes közreműködésével feltámasztja poraiból az iskola kosárcsapatát. Társai kezdenek ráeszmélni, hogy Stargirlből különleges bűverő árad: az öntörvényű egyéniség varázsa...
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!