Szekeres Viktor

Folytatódik a Drágám, add az életed!

A TV2 folytatja celebes vetélkedőjét.

Tavaly, a Big Picture-ön jelentette be a TV2, hogy feltámasztja celebes vetélkedőjét, a Drágám, add az életed!-et, mely 2016-ban indult és legutóbbi 2017-ben láthattuk. A 4. szezonjára visszatérő játékot a csatorna sajtóközleménye korábban inkább showműsorként emlegette, a műsorvezetője pedig akkor Ábel Anita és Majka volt, s benne heti egymillió forintért küzdöttek a sztárpárok, ahol a nők licitáltak párjuk teljesítményére. Ezúttal a férfiak is licitálni fognak, mindezt pedig Till Attila és Köllő Babett fogja levezényelni.

A My Man Can formátuma alapján készített játék során a nők különböző feladatokban vállalásokat tesznek a párjuk nevében. Amelyik párosé a legmerészebb licit, annak a férfi tagja végre kell hajtsa a kitűzött feladatot. Lesz olyan versenyszám, amihez ügyesség kell, máshoz erő, de van, hogy szimplán csak szerencse. Ha a férfi teljesíti a kitűzött célt, pontokat gyűjt, ha nem, pontjai szétosztódnak a másik három páros között.

Az idei sztárpárok: Bódi Csabi és Bódi Gina, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha, Visváder Tamás és Palácsik Lilla, Kökény Attila és Kökény Aranka, Heatlie Dávid és felesége, Dóri, Voksán Virág és Valentényi Laci, Hódi Pamela és Tóth Bence, Jolly és Szuperák Barbara, Kandász Andi és Borszéki Ferenc, Henry Kettner és Kiss Rebeka, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Kótai Misi és Kótai Kriszta, Solti Ádám és Solti Berni, Cooky és Szécsi Debóra, valamint Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)