Szekeres Viktor

Spinoffot kap a Doom Patrol

Dead Boy Detectives-sorozat készül.

Az HBO Max tovább bővíti a DC-s képregényuniverzumban játszódó sorozatainak körét, miután berendelte a Dead Boy Detectives című szériát. Aki nézi a Doom Patrolt, az talán emlékezhet az ebben szereplő karakterekre. Érdekesség, hogy a Doom Patrol is mondhatni amolyan oldalági kinövés, hiszen karakterei először a Titans című szériában tűntek fel.

A 8 részes horroros nyomozós sztori nem csak a Dead Boy Detectives, hanem a The Sandman képregényekre is épül, és amolyan kísértettörténet lesz, mely a veszteséggel, gyásszal és halállal foglalkozik, a főhőse pedig két halott tinédzser, valamint az ő élő barátjuk, akik mindenféle esetben nyomozgatnak. A főszereplők George Rexstrew és Jayden Revri, valamint Kassius Nelson, Briana Cuoco, Ruth Connell, Yuyu Kitamura és Jenn Lyon lesznek. A készítő Steve Yockey.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Ja, csak nem igazán érezni, hogy ezek a sorozatok összefüggenek, mert mindig teljesen más színészeket igazolnak. A Doom Patrolos három fiatal nélkül nem érződik a kontinuitás... A DC-nek sokat kell még tanulnia a Marveltől, ahol konzekvensen ugyanazon játszották a karaktereket minden sorozatban.