Szekeres Viktor

Itt a Játszma plakátja

A plakát talán segít rátalálni a nézőknek A vizsga folytatására.

Itthon június 9-én kerül bemutatásra A vizsga folytatása, A játszma, amihez érkezett a napokban egy új plakát. A film hivatalos szinopszisa a következő: "1963, Budapest. Az állambiztonság tisztje, Jung András élete tökéletes: boldogan él feleségével, Évával, és az egyetlen dolog, ami előléptetését hátráltatja egy versengő kolléga, Kulcsár. Amikor felbukkan a múltból egy lezáratlan ügy kapcsán a legendás kém, Markó Pál, fordulat fordulatot követ, és kezdetét veszi egy könyörtelen párharc, ahol senki és semmi nem az, aminek látszik, és egyetlen emberi gesztus az életedbe kerülhet."

Ugyebár majd két éve derült ki, hogy az NFI 883 millió forintos támogatást ítélt meg 2011-es A vizsga második részének elkészítésére. A forgatókönyvíró megint csak Köbli Norbert volt, a rendező ezúttal Fazakas Péter lett, és a színészek közül Kulka János, Nagy Zsolt, Hámori Gabriella és Scherer Péter is visszatért.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hawkie22 #1
    A szinopszis érdekesen hangzik, bár láttuk már máshol is, de ami kérdés felmerült bennem, miért is kell egy tök csupasz férfit a plakát közepére rakni? Utal valamire, ami a filmböl derül majd ki vagy csak szimplán nem volt más ötletük?