Szekeres Viktor

Nem forgatják tovább a The Mandaloriant

Befejeződött A mandalori 3. évadának forgatása.

A filmesek nem csak a forgatáskezdéseket próbálják meg manapság promóciós célokra felhasználni, hanem a forgatások befejezéseit is, hiszen ez remek apropóként szolgál arra, hogy a közösségi oldalakra különféle képeket posztoljanak. A The Mandalorian 3. évada sem kivétel, más kérdés, hogy itt a Disney nem akarta igazán nagydobra verni a dolgot, és a jelmeztervezők által az Instagramra feltöltött képet elég hamar töröltették, de a net szokás szerint nem felejtett.


A sorozat valamikor év vége felé fog folytatódni a Disney+-on a harmadik évaddal, de addig idehaza is bemutatásra kerül, mégpedig vélhetően június 14-én, azon a napon, amikor elindul Magyarországon a streaming szolgáltatás. A nagy kérdés, hogy mi lesz a magyar cím, illetve hogy fogják azt írni. Ugyebár eddig azt sejthettük, hogy A mandalori lesz, de a hivatalos sajtóközleményben A mandalóri címmel hivatkoznak a szériára, ami vagy valóban téves hivatalos cím lett, vagy csak emberi hibának köszönhető, vagyis el lett gépelve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Minden létezőt??? Engem őszintén meglep ez az érzékenykedés. Nem értem, miért nyitnád meg az "Érdekes hírek a téged nem érdeklő filmről" linket? Hátha egy olyan filmről szól, ami érdekel téged? Vagy felmerül benned, hogy "XY előzetese" cím alatt nem XY filmről van szó?. Valamit nagyon félreértesz, max jelentésbeli árnyalatokról van szó.

    Igazából az okát keresem a kiborulásnak. Arra célzol, hogy a "Nem forgatják a The Mandaloriant" cikkre ész nélkül ugrottál (miért is?), de a "Befejeződött a The Mandalorian forgatása" cikkre nem kattintottál volna? Feltételezem, hogy akkor érdekel a sorozat. De akkor miért olvasnád el az elsőt és miért nem a másodikat? És, ha a plusz kattintás a panasz, akkor nem kicsit kontraproduktív a plusz egy kattintás és az esetlegesen elveszett fél perc (olvasás) miatt még plusz párszor kattintani, és előbb 200+ majd 300+ karaktert írogatni, szóval minimum további 5 percet elbukni?

    Csak tippre: a hiszti nélkül több időd maradt volna. Így, hogy világgá akartad kiabálni a dolgokat, sokkal többet buktál, mintha nem tetted volna.
  • Sequoyah #4
    Szoval azt javaslod hogy nyissak meg minden letezo linket, mert ki tudja hogy a cikk az ellenkezojerol szol, vagy esetleg teljesen masrol. Ha a cikk cime nincs kapcsolatban a tartalmaval, akkor ezt kell tennem, mert ki tudja mirol szol a cikk maga...

    Vagy, a cikk cime akar lehetne egy tomor osszefoglalasa is a tartalmanak, szoval elore tudom hogy erdekel-e es meg akarom-e nyitni.
  • Vanek úr #3
    Vagy ezért kellene jó címet adni. Mert ha azt olvasod, hogy "Meztelen képek a világszépéről", akkor nem egy 'világszépe' nevű állatról vársz képeket. Mert a cím az, ami felkelti az érdeklődésedet, de ha nem arról szól, amiről a cikk, akkor az megtévesztés, és gyorsan el is felejthetik az emberek az oldalt, mert már megint átverték őket.
  • zetortraktor #2
    Ezért kell elolvasni a hírt, nem csak a címet, ahogy oly sokan a neten. Nem halsz bele pár plusz betűbe.
  • Sequoyah #1
    Ki talata ki ezt a cimet?
    "Nem forgatjak tovabb" az azt jelenti hogy felbehagytak valami problema miatt, peldaul elkaszaltak a sorozatot.
    "Befejezodott a forgatas" pedig azt jelenti hogy sikeresen vegeztek, es megy az utomunkara.

    A ketto NAGYON NEM ugyanazt jelenti.