Szekeres Viktor

Nem döntött rekordot az új Marvel-sorozat, a Holdlovag

A Moon Knight nézettségével még nem dicsekszik a Disney.

Mint ismert, a streaming szolgáltatók teljesen titokban tartják a nézettségeiket, nem közölnek adatokat, mindössze a Netflix rukkol elő számokkal a megtekintett órák alapján, ami nagyon jó egyes sorozatok iránti (kezdeti) érdeklődés belövésére. Egy forrásból azonban mégis lehet értesülni a kiemelkedő sikerekről, a platformok ugyanis előszeretettel emlegetik közleményeikben azt, amikor egy széria rekordot döntött, mint például pár napja a Paramount+-os Halo esetében. (Ezek mellett egyes platformok napi és havi toplistákat tesznek közre számok nélkül.)

A Disney+ is többször jelezte premiersorozatai kapcsán, ha eddig sosem látott magasságban jutottak el, azonban a Moon Knight premierjét nem kísérte komolyabb tűzijáték a stúdió részéről, így feltételezhetjük, hogy a széria ezúttal nem lett minden idők legnézettebbje, vagy legalábbis a WandaVision, illetve a The Falcon and The Winter Soldier anno több embert érdekelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Nyilván hozzá lehet állni úgy is, hogy mindenki hazudik, de fel kell tételezni, hogy nem. Lehet valaki szkeptikus, de akkor a hitelesség miatt konzekvensnek érdemes lenni, és nem szelektíven elhinni csak azt, ami a saját szimpátiát erősíti. Nem kell hinni semmilyen mért nézettségi eredménynek, vagy bevételi adatnak, vagy közölt filmes költségvetésnek sem. Nyugodtan fel lehet tételezni, hogy a netes filmes közönségszavazások is manipuláltak. Ha valakinek ez ennyire fontos neki, ha ez okoz megnyugvást, akkor szíve-joga ebben a tudatban élnie.
  • Ender Wiggin #1
    Nem közölnek adatokat, de azt el kell hinni nekiik, hogy rekordot döntött?