Szekeres Viktor

Örökre befejezték a The Walking Dead forgatását

Ennyi volt a The Walking Dead.

A filmesek nem csak a forgatáskezdéseket próbálják meg manapság promóciós célokra felhasználni, hanem a forgatások befejezéseit is, hiszen ez remek apropóként szolgál arra, hogy a közösségi oldalakra különféle képeket posztoljanak. A The Walking Dead 11. évada sem kivétel, jó pár résztvevő posztolt az utolsó napokról, bár csak óvatosan, hiszen spoilert hordozhatnak bizonyos képek. A lényeg, hogy a szokott csapót is megkaptuk.


Amerikában múlt héten ért véget a 11. évad második harmada viszonylag lanyha módon, a folytatásra, azaz az utolsó nyolc részre még várni kell, s bár nincs még hivatalos időpontja a startnak, várhatóan ősszel kerülnek képernyőre ezek az epizódok. Nálunk, ha minden jól megy, nyáron kapnak a 11. évados részek szinkronos premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #4
    Nekem nem a 'Rick előtti' meg 'Rick utáni' a fordulópont. Sajnos sok volt már az elején is a logikátlanság, a zombik reakciói, sebességének változásai; de akkor még volt valami a történetben, ami vagy újdonságnak számított, vagy érdekes volt a történet (vagy valami egészen más miatt volt számomra is nézhető az előbb említett hülyeségei mellett is). De aztán ahogy elkezdett egyre több ilyen zombis sorozat is megjelenni, egyre több szereplő 'tűnt el' a sorozatból, és egyre unalmasabb, vontatottabb lett a történetszál is (legalábbis számomra), onnantól elengedtem a sorozatot. De a spinoff-ját is (a Fear-t)), mert egyszerre azt vettem észre, hogy egyre többet alszom be alatta, hogy onnan is eltűntek azok a szereplők, akik az elején még húzták a sorozatot. És azóta még előzetes videókat sem néztem róluk, mert már nem mozgat meg bennem semmit.
  • Ender Wiggin #3
    Nem tudom, amíg volt Rick, addig relatíve kevés illogikus dologgal kellett számolni epizódonként. Amióta nincs, azóta nincs is más, csak nevetséges, csupa új, karikatúra karakter, vicces dramaturgiai fordulatok és állandóan változó fizika (hogy a zombik mire képesek). És még azt is el kéne hinnünk, hogy anya csak úgy otthagyja a két gyerekét. Egyébként nem nézi senki szinte. Akár egy CW-sorozat is lehetne...
  • kalapos01 #2
    Nem tudom, Rick távozásáig (épp ideje volt megszabadulni tőle, valljuk meg) elég unalmas volt, utána legalább ugrottak egy csomó évet előre az időben és feldobták pár újdonsággal a sorozatot.
  • Armagedown #1
    Nézte még valaki az utolsó évadokat?
    Számomra teljesen érdektelenné vált Rick távozása után.