Szekeres Viktor

Folytatódik az Alul semmi

Sorozat készül a The Full Montyból.

2019. november 12-én indul el Észak-Amerikában, valamint Hollandiában a Disney digitális szolgáltatása, a Disney+, amely itthon június 14-én ugyancsak elérhetővé válik. A havi 2490 forintos előfizetői díjért követhető szolgáltatáson (idővel) az összes Disney-film elérhető lesz, s ezek mellett évi néhány olcsóbb saját filmmel és pár sorozattal, valamint nem szkriptelt produkcióval is előrukkolnak majd. Értelemszerűen a sajátsorozatos kínálat egy elég komoly részét azok az IP-k fogják adni, amikkel rendelkezik a stúdió, így nem volt meglepő, hogy az elmúlt években olyan filmek folytatódtak sorozat formájában, mint a Kerge Kacsák vagy az Egyik kopó, másik eb.

Ebbe a sorba illeszkedhet az Alul semmi (The Fully Monty), mely 1997 (egyik) legjobb filmje volt, s melyet azóta itthon többek között színpadi adaptációban is lehetett látni. Azonban nem csak rebootot kapunk, hanem konkrét folytatást, ugyanis a teljes egykori szereplőgárda vissza fog térni: Robert Carlyle, Tom Wilkinson, Steve Huison, Lesley Sharp, Mark Addy, Hugo Speer, Paul Barber és Wim Snape. (Értelemszerűen a sorozat Amerikában a Hulura kerül fel, de itthon Disney+-os lesz.) A készítő, az eredeti filmet is író Simon Beaufoy.


Az eredeti film szinopszisa a következő volt: "Gaz bármit elvisel, csak a pénztelenséget nem. Ezért amikor kirúgják a gyárból, miközben állás egy szál se, öt cimborájával eszelős vállalkozásba kezdenek. Vetkőzni fognak, korra, súlyra és lelkiállapotra való tekintet nélkül. Sőt, az egy dolog, hogy levetkőznek, de mindezt Tom Jones és Donna Summer zenéjére egy népes kocsmában, ahol mindenki ismeri őket, ráadásul a mit sem sejtő feleségek és egyéb családtagok is bármikor betérhetnek."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!