Szekeres Viktor

Helyzetjelentés a Metal Gear Solid-mozifilmről

Még keresik a megfelelő MGS-történetet.

2020. végén adhattunk hírt arról, hogy Oscar Isaac újabb top franchise-ban szerepelhet. Az X-Men-, a Star Wars-, a Dűne- és a Marvel-univerzum után a színész alakíthatja Solid Snake-et a tervezett Metal Gear Solid-mozifilmben, azonban egy ideje már nem hallottunk a projektről, de a héten Isaac elmondta, hogy még mindig keresik a történetet, ami azt jelenti, hogy fejlesztik a projektet, de az eddigi próbálkozások nem értek célba.


Mindez természetesen jó hír, hiszen bizonyítja, hogy a gyártó stúdiónak nem mindegy, hogy milyen a forgatókönyv, csak akkor okézzák le a filmet, ha megfelelő lesz a sztori, és ehhez értelemszerűen jó pár szkript szükséges. (Egyébként a 2017-ben ismételten életre kapott filmtervről egy évvel később a rendező, Jordan Vogt-Roberts jelezte, hogy leadta a forgatókönyv legújabb változatát, ami elmondása szerint tele volt Kojimás különcségekkel és Military-szürrealizmusokkal. Úgy tűnik, a stúdió ezt soknak találta.)

Vogt-Roberts anno A nyár királyaival (The Kings of Summer) tette le a névjegyét 2013-ban, és utána elkészíthette a Kong: Koponya-szigetet. A Sony Pictures 2018-ban Derek Connollyt, a Jurassic World és a Kong: Koponya-sziget íróját bízta meg azzal, hogy megírja a Metal Gear Solid-filmhez a forgatókönyvet, de azt nem tudni, hogy a most aktuális verzió is az ő munkája-e.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!