Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz Madame Necc, a Pókember-univerzum első női szuperhőse

Most már tényleg elkészülhet a Madame Web-mozifilm.

2020. májusában írtuk meg, hogy a Sony stúdiónál titkos Marvel-projekten kezdett el dolgozni SJ Clarkson, a rendező egy női főszereplős projektet kezdett el fejleszteni. Akkor természetesen nem lehetett tudni, hogy mely karakter köré tervezte a filmet, bár ha megnéztük, hogy a Sony milyen jogokkal rendelkezik, akkor nagyjából be lehet lőni, hogy Madame Web, azaz Madame Necc lesz a főhős. (Mindez nem volt meglepő azok után, hogy a stúdió már 2019. őszén elejtette, hogy szándékában áll az adaptáció, és akkor Matt Sazama és Burk Sharpless kezdett el dolgozni egy róla szóló film szkriptjén.)

Nos, az elmúlt hetekben kiderült, hogy Kerem Sanga szállította le a szkript egy korábbi változatát, valamint, hogy Dakota Johnson lesz a címszereplő, aki mellé nemrég Sidney Sweeney is csatlakozott. A képregényben Madame Necc egy idősebb nő, aki súlyos izomgyengeségben szenved, és egy gép tartja őt életben, ami egy pókhálóhoz hasonlít. Kora és egészségügyi állapota miatt aktívan sosem harcolt gonosztevők ellen, de források szerint mentális képességei révén a Sony lehet, hogy saját Doctor Strange-dzsének próbálja megtenni.

Az, hogy a Sony is női szuperhőssel próbálkozik, mondanunk sem kell, hogy nem meglepő, hiszen az elmúlt években kiderült, hogy eléggé ki van éhezve a közönség rájuk: Wonder Woman a Warnernek szállított rekordbevételt (elsőfilmes DC-hős még addig nem szakított 820 milliós világbevételt - Superman és Batman első jelenése jóval alacsonyabb szinten teljesített), míg Captain Marvel a Disney számára bizonyult gigasikernek 1,1 milliárd dollárjával

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Emlékeim szerint a képregényekben sem egy klasszikus főszereplő alkat...