Szekeres Viktor

Esernyő akadémia 3: új előzetes és premierdátum

Nyáron láthatjuk az The Umbrella Academy folytatását.

A Netflix bejelentette, hogy Az Esernyő akadémia (The Umbrella Academy) 3. évada június 22-én válik elérhetővé a platformon, és ehhez az alant látható beharangozót adta ki, amiből nem csak a premierdátum kerül ki, hanem benne pár új jelenetet és új szereplőt is láthatunk.


A Gerard Way azonos című képregénye alapján készülő történet showrunnerje Steven Blackman, főszereplői pedig Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min és Colm Feore. A sorozat első szezonja bizarr képességekkel megáldott szuperhősök (the Monocle, Spaceboy, the Kraken, the Rumor, the Séance, Number Five, the Horror, the White Violin) diszfunkcionális családjáról szól, akik kénytelenek együtt dolgozni, hogy végére járjanak apjuk rejtélyes megölésének, miközben eltérő személyiségeik és képességeik miatt kezdtek eltávolodni egymástól.

Az már korábban kiderült, hogy új részekben kiemelt szerepet fog kapni a Hotel Oblivion, mely egyébként a füzetek harmadik nagyobb történetfolyamának is a címe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!