Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Trónok harca készítőjének új filmje

Nemsokára érkezik a Metal Lords.

Peter Sollett új filmjét, a Netflixen április 8-án bemutatásra kerülő Metal Lordsot nem más írta, mint az a D.B. Weiss, akit a sorozatrajongók egy része félistennek tart, hiszen ő volt a hatalmas rajongótábort maga mögé állító Game of Thrones egyik készítője. Íme a film első előzetese.


A film hivatalos szinopszisa a következő: Két srác metálbandát alapít egy olyan suliban, ahol pontosan két embert érdekel a metál. Nem találnak basszusgitárost, csak egy lányt, aki csellón játszik. Össze kell dolgozniuk, ha valaha is meg akarják nyerni a Bandák Csatáját.", illetve a YouTube-videó oldalán van egy másik zanza is: "A tizenéves különcök, Hunter és Kevin számára világos a dicsőséghez vezető út: a metálnak szentelni életüket, megnyerni a Bandák Csatáját, és imádott bálvánnyá válni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #5
  az is csoda, hogy dumb és dumber egyáltalán kap még munkát a GoT után...
 • Sippie #4
  Jobbat mondok. Te hülye vagy.
 • cateran #3
  Ehh a GoT olyan volt, hogy a 7. evadtol tatott szajjal bamultam, hogy meddig sullyedhet meg? Le a kalappal...olyan melysegekbe, hogy onnan felnezve a Marianna-arok feneke az egnek tunik. Aztan jott az SW "hold my beer" es meg annal is lejjebb sullyedt....(A csillagrombolok nem tudjak merre van a felfele es tarsai)
 • kalapos01 #2
  "a sorozat színvonala a béka segge alá süllyedt."

  Nem tudom, hogy mennyire lehet adni egy olyan ember véleményére, aki olyasmit néz, aminek ilyen alacsony a színvonala. Legalább mondd ezt, hogy a 6. évadban elengedted...
 • Sippie #1
  "kit a sorozatrajongók egy része félistennek tart, hiszen ő volt a hatalmas rajongótábort maga mögé állító Game of Thrones egyik készítője"
  maradjunk annyiban, hogy a tudása addig tartott, amíg voltak könyvek amikből építkezni lehetett. Amint elfogytak, a sorozat színvonala a béka segge alá süllyedt. Félisten, persze...