Szekeres Viktor

SPOILER: Így néz ki Darth Vader az Obi-Wan Kenobi sorozatban

Megérkezett az első hivatalos kép Anakin Skywalkerről az új Star Wars-sorozatból.

Hayden Christensen azt ígéri, hogy egy nagyhatalmú Darth Vadert fognak látni azok, akiket érdekel az Obi-Wan Kenobi című Disney+-sorozat, ami tavasz végén kerül bemutatásra, és amihez az Enetertainment Weekly kiadott egy promóképet is, mely az egykori Anakin Skywalkert ábrázolja.


Eredetileg hat epizód lett volna az első évad, de a legutóbbi hírek négyről beszéltek - erről még nincs hivatalos megerősítés. Cserébe viszont előfordulhat, hogy nem csak minisorozatot kapunk. Legalábbis tavaly, az ET Online-nak adott interjújában Ewan McGregor elmondta, hogy bár szinte mindenki biztosra vette, hogy minisorozatról van szó, ő a "Majd kiderül. Ki tudja?" álláspontot vallja, amivel arra utalt, hogy talán ez sincs kőbe vésve, miképp az epizódszám sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEOreg3 #6
    szóval Darth Vader úgy néz ki, mint bármikor máskor...
  • zetortraktor #5
    Igen, mert, mint mindenki tudja, a sorozatokat úgy írják, hogy megírnak egy részt (lehet, hogy a sugárzás előtt nem sokkal), majd leforgatják, és amikor a "végén" megnézik és látják, hogy szar, akkor úgy döntenek, hogy még írnak valamit (és leforgatják), hogy felrázzák. (Azzal most nagyvonalúan ne foglalkozzunk, hogy a néző max utólag szívja a fogát, és a Disney+-nak az számít, hogy megnézze, ha pedig megnézik, akkor mindegy, hogy mi van benne, és nagyon jól tudják, hogy rengeteg az olyan zombi, mint te, hogy látják, hogy valami szar, de tovább nézik.)
  • repvez #4
    csak a végén mert látták, hogy szar és kell valami amivel felrázzák.De ha már az elözetesben sem mutatják akkor az gáz
  • Zsoltee_a_bator #3
    Boba Fett sem szerepelt minden reszben a sajat sorozataban :)
  • Ender Wiggin #1
    a trélerben alig mutatták obi vant. benne van egyáltalán a sorozatban? :-D