Szekeres Viktor

Lehet, hogy már ősszel bemutatkozik az új Blade

Saját mozifilmjénél hamarabb debütálhat a képernyőn Penge.

A Marvel Studios még a 2019-es Comic Conon jelentette be, hogy újabb Penge (Blade) mozifilm fog készülni, aminek Mahershala Ali lesz a főszereplője, akinek egyébként van Marveles kötődése is, hiszen a Luke Cage-tévésorozat első szezonjában ő alakította az egyik rosszfiút, Cottonmouth-t. A forgatókönyvet Stacy Osei-Kuffour írta, a rendező pedig Bassam Tariq. A forgatás nyáron fog kezdődni, vagyis 2023 előtt nem láthatjuk a végeredményt, azonban Penge a The Cosmic Circus értesülései szerint már korábban be fog mutatkozni "élőben is".

Erre a debütálásra a Disney+-ra készülő halloweeni Werewolf by Night különkiadásban kerülhet sor azok után, hogy az Eternalsben a hangját lehetett hallani. A Laura Donnelly és Gael García Bernal főszereplésével készítendő film még nem tudni, hogy miről fog szólni, hiszen a címben szereplő karakter korábban Jack Russellt és Jake Gomezt is fedte - netes találgatások szerint Donnelly Jack Russell unokahúgát, Nina Price-ot alakíthatja.

Korábban a moziban korábban Penge karaktere három filmet ért meg Wesley Snipes főszereplésével. Ezt követte egy egyetlen szezont kapó tévésorozat Sticky Fingazzal a címszerepében, majd végül egy animációs Blade is kapott egy évadot, de hiába ígérte a csatorna, hogy minden eddiginél több akcióval és rémisztőbb gonosztevőkkel várja a nézőket, ennek sem készült folytatása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!