Szekeres Viktor

Előzetest kapott Chris Pratt új akciósorozata

Ilyen lesz a The Terminal List.

Megérkezett az Amazon Prime Video új sorozatának, a Chris Pratt főszereplésével készített The Terminal Listnek az első előzetese, illetve teasere, amiben megerősítik a korábbi információkat, miszerint a széria július elsején kap globális premiert, azaz mi is elkezdhetjük nézni július első napján hajnal három órakor magyar felirattal és magyar szinkronnal.


Az első részt Antoine Fuqua rendezte az MRC Televisionnek, a készítő pedig David DiGillo. Pratt mellett Taylor Kitsch, Constance Wu, Jeanne Tripplehorn és Riley Keough is kiemelt szerepet fog kapni a könyvadaptációban. Az itthon A végső lista címen megjelent regény hazai kiadásának a fülszövege a következő: "James Reece őrnagy, az amerikai haditengerészet SEAL-egységének parancsnoka utolsó küldetését teljesíti Afganisztánban, amikor egy tragédiába torkolló rajtaütés során valamennyi embere életét veszti, ahogy a segítségükre érkező légi támogatás helikoptereinek személyzete is. Mindezek után, az Egyesült Államokba való hazatérése napján a számára legkedvesebbek gyilkosság áldozatai lesznek, és Reece rádöbben, hogy nem külső ellenséggel áll szemben, hanem egy olyan összeesküvéssel, amely a legmagasabb kormányzati körökig ér el.
Mindent elvettek tőle. Most rajta a sor. Mivel nem maradt veszítenivalója, Reece arra használja több mint egy évtizedes katonai pályafutása során szerzett tudását, tapasztalatát, hogy megbosszulja családját és bajtársait. A sodró lendületű és kiszámíthatatlan fordulatokkal teli thrillerben egy katona könyörtelenül levadássza ellenségeit Washington felsőbb köreiben, és ennek során nem tartja be többé sem a hadviselés szabályait, sem a jogállam normáit.
James Reece-t családja és hazája iránti szeretete és soha el nem múló bosszúvágya vezérli egyszemélyes küldetésében, amelynek során szembeszáll az abszolút hatalom korrumpáló erejével, és azokkal, akik mindent megtennének ezért a hatalomért.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!