Szekeres Viktor

Készül a God of War-tévésorozat

Sorozat készülhet a God of Warból.

A Deadline értesülései szerint az Amazon Prime Video tárgyal a Sonyval egy God of War-tévésorozat berendelése kapcsán, ami a népszerű videójátékból készülne. A szérián az Amazon egyik legnagyobb sikerének, a több rekordot is megdöntő The Wheel of Time-nak a kovácsa, Rafe Judkins dolgozna egy kevésbé sikeres, de annál elismertebb széria, a The Expanse készítőivel, Mark Fergusszal és Hawk Ostbyval

Az nem derül ki az értesülésből, hogy a sorozat mikor játszódna a játék kronológiájában, így azt sem tudni, hogy a görög vagy a skandináv mitológiát venné alapul, de a lap szerint utóbbi a valószínűbb. Hivatalosan egyébként egyik érdekelt fél sem erősítette meg a sajtóinformációt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Alternatív dimenzióban max az létezik, aki komolyan elhiszi, hogy egy ilyen kijelentést meg tud cáfolni. Mert egy biztos, a világon semmi adatod nincs erre. Szóval a helyes reakció arra az esetre, ha informálatlan vagy, hogy rácsodálkozol arra a dologra, ami váratlanul ér, és rákerdezel indulatosan, hogy ilyesmit mégis mire alapoznak. (Persze, aki önálló, az rá is tud magától keresni, nem vár a sült galambra, de tudjuk, hogy a fórumozó általában ilyesmire képtelen véglény.)

    (Nem mintha bár ilyen szempontból meglepő lenne az, ha a sorozat ilyen vagy olyan rekordot megdöntött volna egy platformon, aminek megközelítőleg sem volt eddig olyan sorozata, ami nagyobbat szólhatott volna, vagy ennyi pénzből készült volna, és ugye tudjuk, hogy a pórnépet mi vonzza.)
  • Merwenus #1
    "egyik legnagyobb sikerének, a több rekordot is megdöntő The Wheel of Time-nak "
    Alternatív dimenzióban léteztek?