Szekeres Viktor

Végre megint láthatunk egy IMAX-ben forgatott filmet

Plakátot kapott Jordan Peele rejtélyes filmje.

Érdekes az IMAX-jelenség, hiszen sok néző, aki IMAX-moziba vásárol manapság jegyet, nem is tudja, hogy nem IMAX-kamerákkal felvett filmet néz, csak konvertáltat - pont, ahogy a 3D-s filmek esetében ugyanis Hollywood rájött, hogy felesleges megdrágítaniuk és körülményesebbé tenniük a produkciókat, hiszen a nézőknek nem számít, hogy mi valódi, és mi "konvertált". Nos, a Nope azon nagyon kevés film közé fog tartozni, melyet valóban IMAX-kamerákkal rögzítettek, és ezt a plakáton is feltüntették.

A UIP-Duna Film ismertetője a filmhez a következő: ""Hogy hívjuk a rossz csodát?"
Az Oscar-díjas Jordan Peele szétszedte és újraértelmezte a modern horrort a Tűnj el! és a Mi című filmjeivel. Most a nyári mozi fogalmát gondolta újra az új pop-rémálommal, a NEM nagyívű horrorjával.
A főszereplő újfent Daniel Kaluuya (Tűnj el!, Judás és a Fekete Messiás), hozzá csatlakozik Keke Palmer (A Wall Street pillangói, Alice) és az Oscar-jelölt Steven Yeun (Minari, Okja), akik annak a kaliforniai szurdoknak a lakói, amely tanúja egy hátborzongató felfedezésnek."Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    van még 3d-s film? ha igen, akkor van, ami nem konvertált?

    azt nem hiszem, hogy bármilyen szempontból is szar lenne a nem IMAX-es IMAX, biztos, hogy rohadt jól néz ki. csak a valódi még annál is jobban.
  • professional #1
    Nekem kurvára fontos lenne, hogy ne konvertált szart nézzek, pl egy IMAXban, mert a konvertált 3D egy foshulladék! De mondjuk kit érdeklek én a nyomorommal?!?