Szekeres Viktor

Itthon is szerették az emberek az új Texasi Láncfűrészest

Sikeres lett itthon A texasi láncfűrészes mészárlás.

Amióta a Netflix országra lebontva közzéteszi a napi nézettségi listáit, azóta követhetjük, hogy itthon miképp alakul az érdeklődés bizonyos filmek és szériák iránt. És bár nagyjából az derülhet ki a közölt adatokból, hogy a hazai ízlés a nemzetközit követi, érdekes látni olykor, hogy a magyar nézők ízlése milyen alkotások esetében tér el a fővonalastól.

A Netflixre múlt héten került fel fel A texasi láncfűrészes mészárlás című nagyon véres és rövidsége miatt viszonylag pörgős horrorfilm, és a cím azonnal a legnézettebb filmmé tette a platformon idehaza és még 34 további országban. Amióta persze mindenki megnézte, aki akarta, pár napos uralkodás után szép lassan csúszni kezdett, ami bár sok helyen top5-ös helyezést jelent, de mára már csak Szaud-Arábiában birtokolja az első helyet, nálunk a hetedik helyen áll. Mindez nem meglepő, hiszen a film nem olyan, amire idővel lel rá a közönség, ezt a horrorok iránt érdeklődők azonnal megnézték, amint lehetőségük nyílt rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #1
    Tényleg jó lett, de tényleg rövid is.
    Nincs benne feszültség teremtés, vagyis nem sok, nincs semmi sallang. Pont olyan, ami néhány óra leforgása alatt összejöhet egy mészárlás során.
    Véres, belezős horrornak pont jó.