Szekeres Viktor

Aki számít, visszatér a Star Trek 4-re

Még idén forgatásra kerülhet az új Star Trek-mozifilm.

Tavaly novemberben adtunk hírt arról, hogy az eredetileg 2023. júniusában bemutatni tervezett új Star Trek-film premierjét nyárról decemberre halasztották el, de konkrétumokat még mindig nem lehetett tudni a Matt Shakman által rendezendő epizódról, csak annyit, hogy a forgatókönyvét Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet írta. Nos, most kiderült, hogy utóbbiak csak egy korai vázlatért felelnek, a végső szkriptet már Josh Friedman és Cameron Squires szállította le.

De ami ennél is fontosabb, az az, hogy elhangzottak a konkrét tervek az eredeti szereplőgárda visszahozására, és elindultak a színészekkel a tárgyalások annak kapcsán, hogy az év vége felé el lehessen kezdeni a forgatást. Mindez természetesen a "nagy hatost" (Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho és Simon Pegg,) érinti, arról pedig egyelőre nem esett szó, hogy mit terveznek az elhunyt Anton Yelchin karakterével, Chekovval.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #5
    Azért ez talán ennyire nem magától értetődő/poénos. Számtalan színész van, aki 80 év felett is aktív (volt). Sőt van 90 év felett aktív is, és most így fejből egyből beugrik Ernest Borgnine, vagy aki él is még szerencsére, Clint Eastwood.

    Plusz ha megnézed konkrétan Koenig IMDb profilját, láthatod, hogy pont egy idei film a legutóbbi filmje. Persze ettől még nem biztos, hogy akarna szerepelni egy ekkora filmben, mint a Star Trek 4.
  • takysoft #4
    Ez nem számít.
    Te sem számítasz.
    Én se számítok.
  • takysoft #3
    85 éves... szerintem nem nagyon színészkedik már aktívan :D
  • wraithLord #2
    Én beraknám Chekovnak Walter Koeniget, és valamit kitalálnék, pl. hogy helyet cserélt véletlenül az eredeti meg a Kelvin timeline énje, mint ahogy annak idején Nimoy is megjelent az első új filmben. Aztán a film zárójeleneteire meg odaszídzsiájolják a fejét valami testdublőrre.

    Az a "nagy hatos" nagy hetes lenne, ha nem csapatta volna el magát Yelchin a kocsijával...
  • RicSee87 #1
    Pontosan az utolsó mondat miatt lett volna szerencsés valami jobb címet adni a cikknek...