Szekeres Viktor

Megvan a következő két Transformers-mozifilm premieridőpontja

Transformers-témában is bejelentett a Paramount.

A Paramount Global elég komoly sajtóeseményt tartott a héten, melyen rengeteg bejelentés született. Egyrészt megerősítették, hogy a Transformers: Rise of the Beasts, mely 2023-ban érkezik Steven Caple Jr. rendezésében és Anthony Ramos főszereplésével, egy új trilógia első része lesz, valamint azt is, hogy a korábban bejelentett, még cím nélküli Transformers animációs film Josh Cooley rendezésében 2024. július 19-én fog debütálni az amerikai multiplexekben.

A Rise of The Beasts reboot a 90-es években játszódik, egyik fő helyszíne New York City, közelebbről Brooklyn lesz, de az akció egy részére Peruban fog sor kerülni. A reboot egy újragondolt univerzumban fog játszódni, ami azok után nem meglepő, hogy az előző epizódok iránti érdeklődés hatalmas ütemben csökkent, és az összesen 4 milliárd dollárt termelő filmek sem voltak túl elismertek, szemben mondjuk az ŰrDongóval.

Cooley filmje egy előzményfilm lesz, aminek végképp nem lesz köze a Michael Bay-féle Transformersekhez, illetve az ŰrDongóhoz sem. Az Andrew Barrer és Gabriel Ferrari-féle szkript szerint a film történetének helyszíne a Cybertron lesz, a transzformerek szülőbolygója, és természetesen az autobotok és álcák háborújára, valamint Optimus Fővezér és Megatron kapcsolatára fog koncentrálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FICEK9 #1
    Előre félek tőle. Michael Bay szörnyszülöttjei után nem szeretném ha mégegyszer meggyalázná hálivúd a TRANSFORMERS nevet. De ha végre nem megint egy sci-fibe oltott tinikomédiát kapunk már jobb lesz, csak ne essenek át a ló túloldalára. Azért kár hogy az ÚrDongóhoz nem lesz köze, az az egyetlen aminek sikerült valamennyire visszahoznia a feelinget. Itt is a tinikomédia rész nem jött be, de szerencsére már kisebb súlya volt a storyban mit a korábbiaknál. De hátha az ottani pozitívumokból vesznek azért át.