Szekeres Viktor

Minden idők egyik legdrágább filmje lehet a Mission: Impossible 7

Eléggé megugrottak az MI7 költségei.

Tom Cruise tévésorozat-adaptációja, a Mission: Impossible mindig látványos volt, de sosem számított kiugró költségvetésű produkciónak, még a hatodik epizódjának büdzséje is 200 millió dollár alatt maradt. A hetedik rész esetében sem volt cél ezt túllépni, azonban a Variety értesülései szerint ez nem sikerült, hiszen a több leállásnak köszönhetően, valamint a járvánnyal kapcsolatos elővigyázatossági intézkedéseknek köszönhetően már nagyjából 290 millió dollár ment el a produkcióra.

Ennek fényében valahol érthető is, hogy a Paramount elhalasztotta a film premierjét nemrég. Korábban az volt a módosított terv, hogy a Mission: Impossible-sorozat hetedik filmje csak 2022. május 22-én kerül bemutatásra, majd szeptemberben, a 8. rész pedig 2023. július hetedikén, azonban nemrég robbant a bomba, és kiderült, hogy a hetedik film 2023. július 13-én kapja csak meg az amerikai premierjét, míg a folytatás 2024. június 28-án.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ezt neked kell eldöntened, nem lehet mindent az olvasó szájába rágni. Az ilyen hírek célja, hogy elolvasd őket, illetve, hogy esetleg valami infót adjon. Hogy utána mit teszel, párbeszédet akarsz kezdeményezni, vagy lapozol, az egyéni döntés kérdése.
  • Csucse #1
    Aha... és akkor mi van?