Szekeres Viktor

Végre folytatódik az egyik legjobb időutazós tévésorozat - itt az előzetes

Végre láthatjuk az Outlander 6. szezonját.

2020. február 16-án indult el Amerikában az Outlander ötödik szezonja, és több, mint két év elteltével, március hatodikán fog végre folytatódni a széria, mely itthon egy nappal a világpremiert követően a Netflixen követhető figyelemmel. Az új évadhoz, amit egyébként már biztosan követni fog a hetedik is, nemrég előzetest adott ki a Starz csatorna.


Az itthon Outlander - Az idegen címmel látható időutazós, történelmi kalandsorozat Diana Glabadon nagysikerű regényein alapuló, történelmi háttérrel átitatott romantikus széria, mely az első szezonjában a II. világháború végéről egyenesen 1743-ba, Skóciába repíti a nézőt, ahol megismerheti a véráztatta Skót-felföld mindennapjait, mindezt annak köszönhetően, hogy a főhős ápolónő a 20. századból hirtelen a 18. században találja magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • takysoft #1
  A sorozat sajnos lényegesen kevesebb hangsúlyt fektet az időutazásra, mint a romantikára. Sőt... sajnálatos módon idiótán nagy hangsúlyt fektet a testiségre különösen a romantika felett.

  A "Szürke 50 árnyalata" rajongóinak bitosan be fog jönni ez a vonal, az hozzám hasonlómm átlag pasinak nem annyira.

  A sorozat erőssége, hogy jó karakterek vannak benne, és remek skót akcentus. Olyan remek akcentus, amit sajnos kevés másik alkotásban hallani. Igazából nagyjából ez volt oka annak, hogy követtem a sorozatot az ötödik évadig :)
  (aztán átmentek amerikába, eltűntek a skótok, és megszűnt a varázsa számomra)

  Szóval időutazós sorozatot vártam. Nem azt kaptam, nem az a hangsúly, de volt, ami továbbra is érdekessé tette.

  A ruhák is szépek. Alapvetően vannak idiótaságai, meg kicsit picsogós itt-ott, de jó sorozat.

  Hogy egyetértek-e az IMDB-s 8.4-gyel, azt nem tudom. Nekem érzésre inkább 7 körül van.

  De ez elsődlegesen romantikus kosztümös sorozat. Akit ilyen érdekel, azt ne rettentse el az "időutazós" dolog, mert tényleg nem az a hangsúly ebben.