Szekeres Viktor

Új évadot kapott a harmadik élőszereplős Star Trek-sorozat

Lesz második szezonja a Strange New Worldsnek is.

Pár éve a ViacomCBS bejelentette, hogy feltett célja, hogy az év minden hetén új Star Trek-epizód kerülhessen bemutatásra a streaming platformján, amire persze csak akkor kerülhetett sor, ha a franchise érdekelni fogja a nézőket. Korábban ebben nem nagyon lehetett bízni, de J.J. Abram Star Trek-mozifilmjei soha nem látott népszerűséget hoztak a Gene Roddenberry által megálmodott világnak, és a tévésorozatok csak rápakoltak erre, hiszen az első élőszereplős széria, a Star Trek: Discovery a világ első ST-sorozataként nem csak Amerikában volt látható, hanem a világpremierre a világ minden országában egy időben került sor.

Amikor kiderült, hogy mekkora igény van az új szériákra, azonnal majdnem egy tucat spinoff fejlesztése kezdődött el, melyek közül a harmadik élőszereplős széria a Strange New Worlds lesz, aminek az első évada májusban kerül bemutatásra, de a jelek szerint a Paramount+ annyira biztos lehet abban, hogy elég előfizetőt fog érdekelni (ezt leszűrhették az eddigi sorozatok iránti érdeklődés fokából), hogy már most berendelték a második évadot.

Mint az már jó ideje kiderült, a Strange New Worlds közvetlenül a Star Trek: Discoveryből ágazik le, hiszen annak második évadából vesznek át pár közönségkedvenc karaktert, s ennek megfelelően a sorozat története is az STD 2. szezonja után fog játszódni. A főhőse Pike kapitány lesz, valamint Spock és Number One, azaz Anson Mount, Ethan Peck és Rebecca Romijn. A készítő Akiva Goldsman, aki saját, Alex Kurtzman és Jenny Lumet története alapján dolgozik. Mellettük még Babs Olusanmokun, Christina Chong, Celia Rose Gooding, Jess Bush és Melissa Navia lesz állandó szereplő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!