Szekeres Viktor

Folytatódik a Lehull a lepel

Lesz második szezonja a One of Us Is Lyingnak.

Az amerikai Peacock streaming platform folytatni fogja a One of Us Is Lying című sorozatát a 2. évaddal, került bejelentésre. Változás mindössze annyi lesz, hogy az eddigi showrunner, Dario Madrona helyett a marsallbot a készítő, Erica Saleh kezébe fog átkerülni, ő fogja irányítani, hogy a könyvön túl merre haladjon a történet.

A sorozat Karen M. McManus regénye, a Lehull a lepel alapján készült Jennifer Morrison, Marianly Tejada, Cooper van Grootel, Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Jessica McLeod, Barrett Carnahan és Melissa Collazo főszereplésével. A young adult krimi hazai kiadásának a fülszövege a következő: "Ebben a magával ragadó, sodró lendületű regényben megtudhatjuk, mi történik akkor, amikor öt idegen együtt sétál be egy terembe, de csak négyen jönnek ki onnan élve.
Figyelj, és talán sikerül megoldanod a rejtélyt!
Hétfő délután a Bayview Gimi öt diákja a büntetését tölti egy osztályteremben.
Bronwyn, az ész, aki a Yale-re készül, és soha nem szegi meg a szabályokat.
Addy, az elbűvölő szépség és a tökéletes bálkirálynő megtestesítője.
Nate, a bűnöző, aki most épp feltételes szabadlábon van dílerkedés miatt.
Cooper, a sportoló, aki bajnok baseballjátékos.
És Simon, a különc, a gimi hírhedt pletykarovatának szerkesztője.
Csakhogy Simon nem éli túl ezt a büntetést. Mielőtt még kijöhetnének a teremből, életét veszti. A nyomozók szándékosságot sejtenek a fiú halála mögött... Az eset után egy nappal mindenki döbbenetére Simon pletykarovatában leleplező híráradat jelenik meg a fiú legismertebb osztálytársairól, és ez mind a négyüket a gyilkosság gyanúsítottaivá teszi. Vagy az is lehet, hogy mind egy szabadon portyázó gyilkos bűnbakjai? Mert mindenkinek vannak titkai, nem igaz? Te vajon milyen messzire mennél el, hogy ne lepleződj le?"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!