Szekeres Viktor

Előzetest kapott az új Jégkorszak-film

Folytatódik az Ice Age.

Egykoron a Jégkorszak (Ice Age), bár nem sikerült túl jól, arról volt híres, hogy a Disney-filmek és idővel a Dreamworks által dominált animációs színtéren sikeres tudott lenni Fox-filmként, jóval azelőtt, hogy a Universal vagy a Sony komoly trónkövetelőt küldhetett volna a harcba. Azóta persze a 20th Century Fox is már a Disney-hez tartozik, a filmet gyártó stúdiót, a Blue Sky Studiost a Disney bezárta (pedig 2017-ben még Oscaros lett a filmjük), és most az új epizód nem is moziba érkezik, hanem a Disney+-ra.


Legalábbis Amerikában digitális premiert kap a Walt Disney Studios által gyártott The Ice Age Adventures of Buck Wild, mégpedig január 28-án, ami azt jelenti, hogy itthon jó eséllyel nyáron fog sor kerülni a bemutatóra. A fenti előzetesből pedig kiderül, hogy mennyit sikerült megtartani az eredeti filmek szellemiségéből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsombor99 #1
    Mintha már az utolsó Jégkorszak film is kissé "erőltetett" lett volna, így kíváncsi lennék arra, hogy még mit tudhatnak kipréselni a szériából, méghozzá úgy, hogy valamennyire még élvezhető is maradjon... Valamint arra is kíváncsi lennék, hogy majd itthon milyen módon lesz ennek a premierje...