Szekeres Viktor

Csak két filmet akarunk moziban megnézni

Két film dominálta az amerikai mozikat.

Nagyon úgy néz ki, hogy az emberek türelmesebbek lesznek moziba járási szokásaik kapcsán, ugyanis csak olyan filmeket fognak jegy vásárlása fejében megnézni, amik valóban érdeklik őket a nagy vásznon, és minden más esetében megelégszenek a streaminges premierrel, esetleg pár hét vagy hónap várakozás után a lakossági forgalmazással.

Ezt igazolják a hétvégi amerikai mozis bevételek is. A legsikeresebb 10 film 91,7 millió dollárt hozott, és a Spider-Man: No Way Home, valamint a Sing 2 erősen dominálta a jegyeladásokat, az értékesített tikettek 76%-át erre a két filmre adták el, ez az a két film, amit valóban látni akartunk moziban, minél hamarabb. Minden más elég lehangolóan teljesített, mind a The King's Man, mind az American Underdog, mind pedig a The Matrix Resurrections.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Peterking72 #1
    A mozikat szerintem korai volt kinyitni, de ha az emberek ennyire buták, hogy valóban az életüket kockáztatják, hogy lássanak egy filmet akkor ezt sajnos megéri kihasználni a stúdióknak. Nos ekkora mértékű felelőtlenséghez és ehhez a fajta nemtörődöm hozzáálláshoz csak gratulálni tudok. nem csoda, hogy emelkednek a fertőzés számok. "Nem baj, hogy lehet meghalok, de legalább láttam az xyz-t!" Nos hát ilyen és ehhez hasonló kommentek száma hamarosan megemelkedik. Tényleg, hogy ne bírják ki emberek azt a 3-4, jobb filmek esetén is max 5-6 hónapot amíg digitális formában kijön egy tartalom. Szánalom, az eszem megáll.