Szekeres Viktor

Jennifer Lopez képregény-adaptációja is magyar előzetest kapott

Ilyen lesz a Vegyél el.

Február 10-én kerül itthon bemutatásra a mozikban a UIP-Duna Film új filmje, a Vegyél el (Marry Me). A romantikus komédia Bobby Crosby képregénye alapján készült, a forgatókönyvet John Rogers és Tami Sagher, valamint Harper Dill írta, a rendező Kat Coiro . A főbb szerepekben Jennifer Lopez, Maluma és Owen Wilson látható. Íme a szinkronizált trailer.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Kat Valdez a világ legszexibb és legbefolyásosabb celeb-párjának a fele, a társa a menő új szupersztár, Bastian. Miközben Kat és Bastian kikerülhetetlen slágere, a „Marry Me” a slágerlisták csúcsára tör, az előadók a rajongók előtt készülnek egybekelni egy olyan szertartáson, melyet számos platformon élőben sztrímelnek majd. Erre a koncertre rángatja el a lánya és a legjobb barátnője az elvált gimnáziumi matektanárt, Charlie Gilbertet. Amikor Kat pár pillanattal a szertartás előtt megtudja, hogy Bastian megcsalta az asszisztensével, az élete balra fordul, összeomlik a színpadon, kétkedni kezd a szerelemben, az igazságban és a hűségben. Ahogy habkönnyű világának szappanbuborékja szétpattan, tekintete találkozik egy idegenével - egy arccal a tömegben.
Ha az, amit jól ismersz, cserben hagy, talán az a válasz, amit nem ismersz, így az ihletett őrület egy pillanatában Kat úgy dönt, hogy összeházasodik Charlie-val. És ami impulzív reakcióként indul, lassanként váratlan szerelemmé fejlődik. Ám amint a különféle erők arra szövetkeznek, hogy szétválasszák őket, felvetődik az alapvető kérdés: vajon képes-e két ember, akik ennyire különböző világokból jönnek, áthidalni a kettejük közti szakadékot, és vajon tudnak-e olyan helyet teremteni közösen, ahová mindketten tartoznak?
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!