Cate Blanchett új sorozata az Apple Tv+-ra érkezik

Sorozat lesz a Cáfolatból.

Az Apple Tv+ folytatja A-kategóriás sorozatainak készítését, nemsokára elkezdődhet a Disclaimer forgatása, mely Renee Knight könyve, a Cáfolat alapján fog készülni Cate Blanchett és Kevin Kline főszereplésével, és minden bizonnyal még 2022-ben bemutatásra is kerül. A sorozatot íróként és rendezőként Alfonso Cuarón jegyzi.

A széria alapjául szolgáló regény magyar kiadásának a következő a fülszövege: "Amikor Catherine Ravenscroft, a boldog házasságban élő, elismert dokumentumfilm-rendező egy nap ismeretlen könyvet talál az éjjeliszekrényén, kíváncsian belelapoz.
Fogalma sincs, hogyan került hozzá A vadidegen című regényt, de a feszültségteljes cselekmény hamar magával ragadja. Aztán rájön, hogy ez nem egy kitalált történet.
A vadidegen félreérthetetlenül azt a napot idézi fel számára, amelyen sötét titok gazdája lett – ezt rajta kívül egyvalaki ismerte, ő azonban régóta halott. Catherine-t évtizedek után utoléri a múlt, és szép lassan darabokra hullik az élete. Egyetlen lehetősége marad: szembenézni azzal, mi is történt valójában azon a napon, még ha a megrázó igazság tönkre is teheti az életét.
A kritikusok szerint az angol Renée Knight bemutatkozó regénye a Holtodiglan és A lány a vonaton méltó utódja, a külföldi sikerlistákat már meghódította.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!