Szekeres Viktor

Újévi résszel tér vissza az egyik időutazó scifi

Már a jövő év első napján folytatódik a Doctor Who.

Doctor Who: Eve of The Daleks lesz a címe a Doctor Who szokásosnak mondható újévi különkiadásának, amit a 6 részes 13. évad után még további két különkiadás fogja követni. Az egyik várhatóan tavasszal kerül képernyőre, míg a másik ősszel, amiben többek között be fogják mutatni a sorozat új főszereplőjét, a 14. Doktort.


Az idei részeknek egyébként meglehetősen illusztrisra sikeredett a vendégszereplőgárdája, íme a névsor: Robert Bathurst, Thaddea Graham, Blake Harrison, Kevin McNally, Craig Parkinson, Sara Powell, Annabel Scholey, Gerald Kyd, Penelope Ann McGhie, Rochenda Sandall, Sam Spruell, Craige Els, Steve Oram, Nadia Albina, Jonathan Watson, Sue Jenkins, Paul Broughton. Más kérdés, hogy ez a szezon sem váltotta meg a világot, a visszajelzések továbbra sem arról árulkodnak, hogy régi fényében tündökölne a sorozat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • janos666 #1
    Valahogy nem tud már érdekelni. Izgalmasnak vártam, hogy az öreg férfi után milyen lesz egy fiatal nő Doktor, de csalódás volt, amit eddig nyújtott, a mellékszereplői pedig még pocsékabbak voltak (bár azt hiszem az új évad legalább azokat felfrissíti).