Szekeres Viktor

Már a premier előtti vetítéseivel majdnem rekordot döntött a Pókember: Nincs hazaút

Amerikában robog az új Pókember.

A becslések szerint a Pókember: Nincs hazaút Amerikában már a csütörtök esti premiervetítések során 50 milliós bevételt hozott, így biztosra vehető, hogy nem csak a járványrekordnak számító 100 milliós hétvégi bevétel lesz meg az országban, hanem a 200 millióval sem lesz gondja a filmnek. Járvány ide vagy oda, ez a start minden idők harmadik legerősebb premier előtti teljesítménye, csak az Avengers: Endgame ($60M)és a Star Wars: The Force Awakens ($57M) volt jobban várt film a nézők körében.

Hogy 200, 225 vagy 250 millió dollárral nyit a film, az a szombati csökkenések után vehető majd biztosra, de íme pár irányszám, amitől búcsúzni lehet, és amikből talán le lehet szűrni, hogy mennyire jobban érdekli a nézőket ez a film, mint a korábbiak: a járványidőszak legjobb premier előtti bevétele Amerikában eddig 13,2 millió dollár volt (Fekete Özvegy), a legjobb nyitónapot ugyancsak a Fekete Özvegy hozta (39,5 milliós péntekkel), a legerősebb hétvége pedig a Venom 2-é volt (90 millió dollár).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • janos666 #1
    Valahogy sohasem szerettem a Pókembert, annyira kihagytam a "How to watch every marvel episodes" listából már a "Going home"-ot is. :(