Szekeres Viktor

Itt a Pókember: Irány a Pókverzum! 2 első előzetese

Végre az animációs Pókember-filmről is kaptunk anyagot.

Tavaly júniusban hivatalosan is nekiláttak az animált Pókember-film folytatást készítésének. A Pókember: Irány a Pókverzum! (Spider-Man: Into the Spider-Verse) című animációt Joaquim Dos Santos mellett Kemp Powers és Justin K. Thompson rendezte. A filmet 2022. október hetedikén tervezik bemutatni az amerikai mozikban, és most megérkezett hozzá az első kedvcsináló előzetes.


Az előzetesből nem csak az derül ki, hogy a filmnek Spider-Man: Across The Spider-Verse lesz a címe, hanem az is, hogy mindezt egy "(Part One)" jelzéssel toldották meg, vagyis két részes filmre kell számítani, azaz 2023-ra is fog jutni nekünk Mike Moralesből.

A filmen ismét a Sony Imageworks dolgozott, az okokat pedig nem igazán érdemes firtatni, hiszen a Phil Lord és Chris Miller által írt, valamint Bob Persichetti és Peter Ramsey által rendezett első rész elég nagy sikernek bizonyult. A film Amerikában 190 millió dolláros bevételt ért el, és nemzetközileg is meglepően jól teljesített, a jegyeladásokból 185 millió dollár folyt be. A folytatás ezt a teljesítményt akár le is pipálhatja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!