Szekeres Viktor

Ötletes előzetest kapott az új Kaliforniába jöttem

Elkezdték reklámozni a Bel Airt.

A rajongók nagy örömére Will Smith is komoly részt vállal az új Kaliforniába jöttem-sorozat készítésében, amihez megérkezett az első promó, amit lent meg is lehet nézni. A drámaira hangszerelt sorozat jövőre a Peacock streaming platformra fog érkezni, a készítője Morgan Cooper, valamint T.J. Brady és Rasheed Newson lesz. A műfajváltás ellenére természetesen az alapsztori nem változik, a főhős itt is Philadelphia utcáiról egy luxus környék villájába kerül, ami igencsak felborítja korábbi életét.


Miután kiderült, hogy Jabari Banks lesz a főszereplő, nemrég a teljes szereplőgárda is ismertté vált, íme a névsor: Adrian Holmes (Phillip Banks), Cassandra Freeman (Vivian Banks), Olly Sholotan (Carlton Banks), Coco Jones (Hilary Banks), Akira Akbar (Ashley Banks), Jimmy Akingbola (Geoffrey), Jordan L. Jones (Jazz), Simone Joy Jones (Lisa).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ostoros #3
  ŐŐŐŐ...
  Kuss.
 • zetortraktor #2
  Ó, megint a hisztigeneráció a túlérzékenységekkel. Miért zavar? Akit érdekel, az majd nézi. Te meg nem veszel róla tudomást és kész. Nem változik az életed attól, hogy nem akarod elvenni másoktól a sorozatot.

  (Egyébként tévésorozatokról van szó, itt a remake nem azt jelenti, hogy a régi részeket csinálják meg újra, csak annyit, hogy egy alapsztorit átvesznek, és pár nevet. Ha már ilyesmire is érzékeny valaki, akkor ott nagy baj van.)
 • GSAgent89 #1
  Neee!!! Ez most komoly? Ez ugye valami rossz vicc hogy ebből is remake-t csinálnak?