Szekeres Viktor

Nemsokára érkezik a Tucatjával olcsóbb rebootja

Márciusi premier lesz az új Cheaper by The Dozen film.

A tavalyi év után idén is megrendezésre kerül november 12-én online a Disney stúdiójának filmes és tévésorozatos rendezvénye, a Disney+ Day, mely természetesen a két éve indult streaming platformra, valamint az arra érkező anyagokra koncentrál. A D-Day keretén belül rengeteg újdonságról és ismerős produkcióról rántják le a leplet az előfizetők számára, új tervekről beszélnek, és soron következő premierekhez természetesen jó pár reklámanyagot is kiadnak, melyek igen hamar mindenki számára elérhetővé válnak a neten is.

A rendezvényen pár homályos, nem túl konkrét premierdátum-bejelentésre is sor került, de komolyabb bombát nem dobott le a Disney. Így minden bizonnyal nem fog sok kedélyt borzolni az sem, hogy kiderült, hogy az új Tucatjával olcsóbb (Cheaper By The Dozen), ami Zach Braff és Gabrielle Union főszereplésével készül, márciusi premier lesz. De hogy pontosan melyik napon debütál, az ne derült ki. Minden bizonnyal nem azért, mert titok lenne, hanem inkább, mert a Disney sem biztos benne.

A rendező Gail Lerner volt, a forgatókönyvíró pedig Kenya Barris. A 2003-as, Steve Martin főszereplésével készített film rebootjáról sok mindent nem árultak el, de a koncepció nyilván meg fog maradni, miszerint egy jókora családról fog szólni, akik nem csak kaotikus otthoni életet élnek, de még családi üzletüket is irányítani kényszerülnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!