Szekeres Viktor

Egy titkos, nem Fekete Özvegy Marvel-filmen dolgozik Scarlett Johansson

Lehet, hogy Scarlett Johansson nemsokára nem csak Fekete Özvegy lesz az MCU-ban.

Kevin Feige, a Marvel Studios teljhatalmú ura, nem nagyon szokott sok mindent elárulni az MCU-filmekkel kapcsolatban, a pletykákat sem nagyon kommentálja, a szivárgások miatt nyílt titoknak minősülő infókat sem ismeri el, így nem gyakori, hogy olyasmiket árul el, amik újdonságnak számítanak. Azonban a napokban azt találta mondani, hogy Scarlett Johanssonnal egy szigorúan titkos Marvel-projekten dolgoznak - ami nem a Fekete Özveggyel kapcsolatos.

Természetesen a neten megindultak azonnal a találgatások bizonyos körökben, melyeknek tagjai meglehetősen sok szabad vegyértékkel és -idővel rendelkeznek, de mi inlább összefoglalnánk azt, ami biztosra vehető az MCu-ban: sorozatos téren nemsokára láthatjuk a Hawkeye-t, a Ms. Marvel, a She-Hulk és a Moon Knight 2022-ben érkezik, míg a Secret Invasion-sorozat esetében folyik az előkészítés. Az ugyancsak "tévés" Iron Heart, Armor Wars és a Loki 2. évad forgatása még arrébb van. Filmek esetében nemsokára láthatjuk a, Doctor Strange in the Multiverse of Madness és a Thor: Love and Thunder már az utómunka fázisban jár, a Black Panther: Wakanda Forever, a The Marvels és az Ant-Man and the Wasp: Quantumania esetében még nem ért véget a forgatás, a harmadik Guardians of the Galaxy-filmet pedig nemrég kezdődött el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    A per (nem volt per egyébként, és talán már meg is egyeztek) nem azt jelenti, hogy nem tudnak együtt dolgozni. Főleg, hogy a pert nem a színész indítja, hanem a képviselete, és nem a színész vesz benne részt, hanem csak jogászok. És nem a kreatív emberek vívják egymás ellen, hanem a pénzügyisek. Plusz a Disney-t és a Marvel Studiost is külön kell szedni.

    A Walking Dead kapcsán a képregény készítője, Robert Kirkman már több éve tusakszik az AMC-vel 100-200 millió dollár miatt, de ettől még együtt dolgoznak.
  • takysoft #1
    Ezek nem a legnagyobb pereskedésben álltak a minap?