Az új Mátrixé a hónap plakátja

Új plakátot kapott a The Matrix Resurrections.

Nagyot dobbanhat a rajongók szíve, ha meglátják a következő Mátrix-film, a Resurrections legújabb plakátját. Nem feltétlenül azért, mert eredeti lenne, vagy remek grafikai dizájnt kapott volna, egyszerűen csak azért, mert ismerős arcok, sziluettek, jelmezek tűnnek fel rajta, valamint a stílus is azonnal felismerhető. Mondanunk sem kell, hogy ez a film, amit a negyedik rész létezése ellen hangosan ágálók is meg fognak nézni, vagy titokban, vagy pedig büszkén vallva.

A film kapcsán érdekes információ lehet, hogy az R-es korhatárt kapott, vagyis a 17 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott a megtekintése. Az Amerikában a korhatárokkal MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, és de itt valamiért igen kurtára fogta mindezt, okként konkrétan csak annyi szerepel az értékelő cédulán, hogy az "erőszak és némi nyelvezet" miatt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #5
  Édesem, nagyon a lelkedbe gázolhattam... Próbálkozzál Csernus doktornál... :-DDD
 • kalapos01 #4
  ez valami túlérzékenységi egotrip, mint amiket ender wiggin produkált régebben a folytonos kiborulásaival? miért lenne jobb? vagy rosszabb. vagy az merült fel benned, hogy azért más a kabátja, mert jobbá akarták tenni?

  “hosszú hajú neo nagyon szuper. mennyivel jobb, mint az eredeti, azta…”
 • Sippie #3
  rózsaszín kabátos Morpheus nagyon szuper. Mennyivel jobb mint az eredeti, azta...
 • Jawarider #2
  Móka Miki Smith hol van?
 • KoLaMan #1
  "...a negyedik rész létezése ellen hangosan ágálók is meg fognak nézni, vagy titokban, vagy pedig büszkén vallva (vállalva)."
  Mi van?
  Azért mert ellene van valaki a nyilvánvalóan rókabőr negyedik résznek (mint én magam is), mi a francnak kellene titokban, vagy pláne "büszkén"(!?) megnéznie?
  Szimplán kíváncsiságból fogom megnézni. Vagy úgy nem lehet?