Szekeres Viktor

Ilyen lett volna Jason Momoa Hollóként

Érdekesség került ki a netre a soha el nem készült The Crow rebootból.

2018. júniusában írtuk meg, hogy már minden készen állt a The Crow, azaz a Holló rebootjának forgatáskezdésére Budapesten, amikor kiderült, hogy megint parkolópályára került a projekt, aminek Jason Momoa lett volna a főszereplője és Corin Hardy a rendezője. Az új adaptáció azért nem valósulhatott meg, mert kreatív és anyagi nézeteltérések adódtak a jogtulajdonos Davis Filmsszel, mely miatt előbb a Sony stúdió dobbantott, később pedig az említettek. Ezek után mindenképp érdekes látni az alábbi, Twitterre felkerült videót, mely Jason Momoát ábrázolja "teljes menetfelszerelésben" a tesztfelvételekről.


A Holló rebootja már több, mint egy évtizede volt fejlesztés alatt, amikor lefújásra került. Például egy ideig Bradley Cooper, majd meglehetősen sokáig Luke Evans volt a kiszemelt főszereplő, és a rendező személye is többször változott, míg ki nem kötöttek a főállásban videóklipeket készítő Hardy mellett. Hardy verziójában először Jack Huston alakíthatta volna a sokak számára Brandon Lee révén ismertté vált képregényes karaktert, azonban a színész időpont-egyeztetési gondok miatt kénytelen volt kiszállni a produkcióból. Ekkor került a képbe Momoa.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Senki nem bántotta volna a filmet. Nem rebbotolták volna a filmet. A képregényt adaptálták volna. Amit nyilvan úgyis fognak meg adaptálnu, de attól, hogy volt pár gyenge folytatás, és ez lehetett volna jó. Az meg büszke, erős szomszéd tehene mentalitás, hogy “ én nem akarom, ezért annak se legyen, akit érdekelne”
  • Ellaberin #1
    Lehet rosszul hangzik, de valahogy azoknak a híreknek örülök, amikor egy-egy kult film rebootja meghiúsul. Jelen esetben is jobb békén hagyni ezt a filmet és békében nyugodni hagyni Brandon Lee-t (Mennyire érdekes, hogy pont a feltámadást játszotta benne, kegyetlen fintora a karmának.)
    A Holló-nál a folytatások is borzasztóra sikerültek, el kellett volna temetni Lee halálával az egészet...

    Ami rebootokat eddig értékelni tudtam, azoknál valahogy pont az "eredeti" nem sikerült jól.