Szekeres Viktor

Dwayne Johnson is bejelentkezett James Bond szerepére

Az egykori The Rock is szívesen lenne Bond, James Bond.

Egyre több színész jelzi, hogy szívesen lenne a következő James Bond, és a minap újabb névvel bővült a lista, hiszen Dwayne Johnson is "bejelentkezett", vagyis pontosabban elmondta, hogy nagyon szívesen eljátszaná az ügynököt, amivel egyébként ő lehetne az első színesbőrű 007-es. Természetesen a producerek a szerep odaítéléséről nem bejelentkezések révén fognak dönteni, hanem maguk között eldöntik, hogy kit keresnek meg a szerepajánlattal, de persze az is előfordulhat, hogy konkrét castingot fognak tartani - érdekes lesz látni, hogy ismert név mellett teszik-e le a voksot, vagyis olyan színész mellett, akit pont Bond szerepe fog ismertté tenni.

Az Esquire-rel beszélve Johnson arról is mesélt, hogy családi szálak is kötik a franchise-hoz, hiszen nagyapja, Peter Maivia az 1967-es Csak kétszer élsz című Bond-filmben egy rosszfiút alakíthatott. Érdekesség, hogy Bond szerepét eddig hat színész játszotta el mozifilmekben, és igen változatos volt eddig a paletta, hiszen volt köztük skót, ausztrál, ír és angol is, Daniel Craig pedig, bár angol származású, de amerikainak vallja magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #8
    Tokeletes lenne, nem is jut eszembe jobb nala, de mar o is 49 eves... Ilyenkor mar az utolso Bond filmen gondolkoznak a szineszek, nem az elson...
  • 1519 #7
    Idris Elba szerintemjó választás lenne. A Bastille Day-ben nagyon meggyőzőn alakította az ügynököt. Magas, jó fizikumú, meggyőzően győztes karakter, intelligens tekintet - ami szerintem fontos egy angol titkosügynök esetén, nem olyan vidéki paraszt feje van, mint Craignek - és az egyre erősödő afro amerikaiakat szerepeltető trendbe is bele illene...
  • Sequoyah #6
    Dwayne Johnson csak 4 evvel fiatalabb Daniel Craignel, aki epp most oregedett ki a szerepbol, sot mar korabban kioregedett, csak meg kihoztak belole +1 filmet.
    Miert kezdjen bele egy franchiseba, ha mar most tulkoros?

    Olyan szinesz keressenek, aki max 40 eves, es ha sikeres, akkor van benne legalabb 4-5 film mielott azon kene gondolkozni hogy nyugdijba kell mennie.
  • zetortraktor #5
    Nem hiszem, hogy bármilyen külső kizáró ok lenne, vagy hogy diszkrimiáció lenne a szakmában, de ő már többször is alakított ttitkosügynököt, így gondot biztos, hogy nem okozna.
  • Zombee #4
    Lehetsz akármilyen jó színész, ha már a külsőd alapján teljesen hiteltelen vagy egy titkosügynök szerepben.
  • zetortraktor #3
    Jogos, amit írsz, de szerintem nem egy bizonyos karaktert kell megszemélyesítenie, hanem éppen neki kell megalkotnia a karaktert. Ő egy másféle Bond lenne (nyilván nem lesz), ahogy korábban is voltak az előzőtől eltérő Bondok. De, ha jó a színész, akkor két teljesen másféle karakter is lehet ugyanaz. Gondolj bele, Bruce Wayne is más volt Michael Keaton, és más volt Christian Bale alakításában.
  • Gabbbbbbbbbbbb #2
    Rock színészként nincs azon a szinten, hogy el tudja játszani James Bond-ot. Ő inkább olyan entertainer, vagy mi :-)
  • repvez #1
    Nincs semmi gondom Rockkal, de nem Bondnak valo. A fizikuma sztem kizárja . a bond sose az erejét használta és Rock sokszor épit erre a filmjeiben. a másik, hogy nem egy átlagembert személyesit meg fizikálisan. tehát eléggé kilog a tömegbol bárhova megy, nem tudna elvegyulni .
    illetve ugyan ez miatt a morgása nem anynira dinamikus és kevésbé tudna ugy mozogni ahogy eddigi bondok. Teljesen megváltozna egy bond karakter stilusa miatta.

    Ha meg Rockot probálnák meg beeroltetni a mostani Bond stilusra az eléggé kilogna és hiteltelenné tenné a szerepét.