Szekeres Viktor

Megérkezett a The Batman eddigi legmenőbb plakátja

Új plakátot kapott az új Denevérember-film.

Még egy plakát érkezett a The Batman című filmhez, ami esztétikáját tekintve hasonló, mint az eddigiek. Eredetileg a filmet idén tervezték bemutatni, azonban az elhúzódó forgatás miatt később bejelentették, hogy csak 2022. március 4-én kerülhet bemutatásra Amerikában. Ezek fényében mindenképp érdekes lesz látni, hogy miképp muzsikál majd a film a mozikban.

Amikor Christian Bale volt Batman, akkor Christopher Nolan rendezésében a legsikeresebb Denevérember-filmek születtek meg: miután a Batman Begins világszerte 374 millió dollárt termelt (Amerikában 206, a világ többi részén pedig 167 milliót), a The Dark Knight az előző rész fogadtatásának köszönhetően 1 milliárddal robbantott (535 + 470 millió), a The Dark Knight Rises pedig még ezt is felülmúlta 1,081 milliárddal (448 + 633 millió). ilyen előzményeket követően kifejezetten csalódás lehetett, hogy a Batman v Superman: Dawn of Justice egy plusz ikonikus szuperhőssel is "csak" 873 milliót hozott (330 + 543 millió).


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • noland #3
    És ahhoz hány állatnak kell elpusztulnia? :(
  • Zsoltee_a_bator #2
    Inkabb bor, mint a froccsontott gumiruhak szvsz
  • Voltan #1
    Bocs, de ez irdatlan béna. Úgy néz ki, mintha egy gimis jelemezbál 3. helyezettjéről készült fotót rakta volna rá a képre egy kezdő fotosoppos :D