Szekeres Viktor

A TV2 feléleszti egy régi vetélkedőjét

Ismét lesz Drágám, add az életed!:

A MEME szervezésében idén is megrendezésre kerül a hazai televíziós iparág legnagyobb éves seregszemléje, a Big Picture. Tekintettel a kiszámíthatatlan helyzetre a rendezvényt idén még online formában tartották meg kedden 10 és 14 óra között. A rendezvényen néhány óra alatt teljes képet lehetett kapni a 2022. évi televíziós piacról, aki megnézte az előadásokat, hallhatta, hogy milyen tervekkel, műsorokkal készülnek a piac szereplői a következő évben.

A TV2 az idei évre egy bombával is készült, hiszen valljuk meg, hogy a viszonylag jól futó és nem hatalmasat zakózó produkciók visszatérése nem bír komoly hírértékkel. A csatorna ugyanis bejelentette, hogy 2022-ben folytatni fogja 2016-ban indult és legutóbbi 2017-ben látott celebes vetélkedőjét, a Drágám, add az életed!-et.

A 4. szezonjára visszatérő játékot a csatorna sajtóközleménye korábban inkább showműsorként emlegette, a műsorvezetője pedig akkor Ábel Anita és Majka volt, s benne heti egymillió forintért küzdöttek a sztárpárok, ahol a nők licitáltak párjuk teljesítményére. A My Man Can formátuma alapján készített játék során a nők különböző feladatokban vállalásokat tesznek a párjuk nevében. Amelyik párosé a legmerészebb licit, annak a férfi tagja végre kell hajtsa a kitűzött feladatot. Lesz olyan versenyszám, amihez ügyesség kell, máshoz erő, de van, hogy szimplán csak szerencse. Ha a férfi teljesíti a kitűzött célt, pontokat gyűjt, ha nem, pontjai szétosztódnak a másik három páros között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!