Szekeres Viktor

Folytatódik a TV2 egzotikus realityje

Ismét lesz Ázsia Expressz.

A MEME szervezésében idén is megrendezésre kerül a hazai televíziós iparág legnagyobb éves seregszemléje, a Big Picture. Tekintettel a kiszámíthatatlan helyzetre a rendezvényt idén még online formában tartották meg kedden 10 és 14 óra között. A rendezvényen néhány óra alatt teljes képet lehetett kapni a 2022. évi televíziós piacról, aki megnézte az előadásokat, hallhatta, hogy milyen tervekkel, műsorokkal készülnek a piac szereplői a következő évben.

A TV2 több új műsort, valamint visszatérő produkciós is bejelentett, melyek egyike az Ázsia Expressz volt, aminek a 3. évada 2022-ben kerül képernyőre Ördög Nóra műsorvezetésével. Azt egyelőre még nem tudni, hogy kik fognak szerepelni benne, de a legutóbbi játékoslista talán utalhat arra, hogy milyen gárdára kell számítani. A második évadban benne volt ugyanis két tévés, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó Liu-tesvérek, egy énekes, Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Abel, Hódi Pamela és modell barátja Huszár Zsófi, Gáspár Evelin és nagybátyja, Zsolti, az Exatlon Hungaryből is ismert Bereczki Krisztián és edzőtársa/mentora, Bohos Kornél, valamint Horváth Gréta influenszer és párja, Meggyes Dávid.

A valóságshow-ban annak koncepciója szerint "heteken át, több ezer kilométeren hét sztárpár, itthoni életüket hátrahagyva egy nem mindennapi kihívásban bizonyíthatja rátermettségét.", és talán azt is érdemes tudni a műsorról, hogy legutóbb "a páros megmérettetéseken túl a taktikai elemek és a csoportos feladatmegoldások is a megszokottnál nagyobb csavarokat" rejtettek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!