Szekeres Viktor

Az Örökkévalók lesz az eddigi leggyengébb MCU-film

Az Eternals bejött a kritikusok többségének. Eddig.

A Marvel Cinematic Universe minőségét remekül jelzi az, ha megnézzük, hogy a két tucat ide tartozó film, milyen kritikákat és milyen közönségreakciókat kapott. Jó pár alkotás egyöntetű tetszést aratott és imádatot váltott ki a nézők soraiból (minden bizonnyal az ellendrukkerek nagy bánatára). Az eddig legrosszabbul fogadott film, a Thor: The Dark World is 66%-os RottenTomatoes-mutatóval bír (azaz a kritikák 2/3 pozitív előjelű volt), az IMDb-n pedig 6,8/10-es pontszámmal áll, ami kifejezetten jónak mondható.

Az eddigi kritikák alapján azonban az Örökkévalók (Eternals), bár ugyancsak jobb lett, mint közepes, alul fogja múlni ezt a teljesítményt. A hír írásának pillanatában az RT-n 127 kritika került kiemelésre, mely közül 76 lett pozitív, míg 51 negatív. Előbbiek tehát még így is többségben vannak, azonban az RT-mutató 60%-os, ami csak épp hogy Fresh-szint, és jó eséllyel ahogy egyre több újságírói vélemény fog kikerülni, úgy fog ez pár százalékkal csökkenni. Üröm az örömben, hogy még az eddig legrosszabbul fogadott Marvel-film is bejön a többségnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #1
    Tartok tole hogy az MCU-nak lassan annyi...

    Eddig csupa jol ismert hosrol volt szo, akiket erdekeltek a nezok, kulonosebb reklamozas nelkul. Mellettuk meg jol megfert 1-1 ismeretlenebb hos is.
    De lassan az osszes jol ismert hos kifut, es maradnak a csupa B kategorias hosok, amiket mar reklamozni kell, mert kulonben az atlagember nem ismeri oket, es nem is erdekli...

    Meg a lendulet valoszinuleg kitart par evig, de egyre gyakoribbak lesznek az olyan filmek amik ugyan profitot hoznak, de messze nem a milliardos profitot amit megszoktak.