Szekeres Viktor

Nemsokára folytatódik Ridley Scott scifi sorozata

Közeleg a Raised By Wolves második szezonja.

Pontosan még nem tudni, hogy mikor kerül bemutatásra az HBO Max egyik legsikeresebb sorozatának, a Raisedy By Wolvesnak a második szezonja, az viszont a héten kiderült, hogy már nem kell rettenetesen sokat várni a premierre, ugyanis arra a jövő év legelején sor fog kerülni, minden bizonnyal januárban vagy februárban. Itthon a sorozatot A farkas gyermekei címmel az HBO GO-n lehet megtalálni.

A Ridley Scott executive producerkedése mellett készülő széria magyar szinopszisa a következő: "Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #1
    Elborult egy művész sci-fi a Prometheus hangulatában. De a végét szerintem kicsit túltolták... nem tudom hogy fog sikerülni korrigálni...