Szekeres Viktor

Előzetest kapott az Aki bújt, aki nem rebootja

Elkezdték reklámozni az új Jeepers Creepers-filmet.

Sunyiban elkészült Amerikában egy új Aki bújt, aki nem (Jeepers Creepers) film, ami az alcíméből (Reborn, azaz Újjászületés) ítélve reboot lehet. Minderre abból lehet következtetni, hogy a gyártó Screen Media Films kiadta hozzá az első előzetest, ami afféle kedvcsináló teaser inkább.


A Jeepers Creepers: Reborn főszereplői Sydney Craven és Imran Adams lesznek, a további szereplők: Ocean Navarro, Matt Barkley, Alexander Halsall, Jodie McMullen, Georgia Goodman és Jarreau Benjamin. A horrorfilmet Timo Vourensola rendezte Sean-Michael Argo és Jake Seal forgatókönyve alapján. Az alkotás a Creeper legendáját fogja tovább bővíteni és feltárni, a főhőse pedig két fiatal lesz, akik egy horrorfesztiválra igyekeznek, és a helyszínre érkezve egyiküket megmagyarázhatatlan látomások kezdik gyötörni. Arról nincs hír, hogy ebben a filmben szerepet vállalna a franchise kitalálója, Victor Salva.

A 2001-ben bemutatott Aki bújt, aki nem egyébként, bár nem kapott olyan egyértelműen pozitív kritikaözönt, de egy alig 10 milliós filmhez képest remek volt a 37 millió dolláros amerikai bevétele, s az ezt kiegészítő nemzetközi 20 millió dollár. A két évre rá elkészített folytatás ráadásul nagyjából hasonlóan teljesített bevétel szempontjából Amerikában, nemzetközileg pedig 21 millióról 27 millióra nőtt a bevétel. A harmadik rész 2017-ben került bemutatásra, de az már lakossági forgalmazásra készült, csak egyetlen napig játszották az amerikai mozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!